Velkommen

Tilbage til Velkommen

H.M.Dronning Margrethe besøger Bagenkop d 8 september

Skrevet d. 02/07/2016 00:02

.H.M. DRONNINGEN BESØGER LANGELAND
 
HENDES MAJESTÆT DRONNINGEN VIL PÅ SIT 2. SOMMERTOGT I ÅR BESØGE LANGELAND DEN 8. OG 9. SEPTEMBER 2016, NU ER PROGRAMMET FOR DRONNINGENS BESØG FASTLAGT

FRA RUDKØBING FORTSÆTTER DRONNINGEN TIL ASYLCENTER HOLMEGÅRD, HVOR HUN BL.A. VIL FÅ LEJLIGHED FOR AT BESØGE EN AF DE FAMILIER, DER ER INDKVARTERET PÅ CENTRET.

EFTERFØLGENDE ER LANGELAND KOMMUNE VÆRT VED EN FROKOST FOR SÆRLIGT INDBUDTE PÅ HERREGÅRDEN BROLØKKE.

EFTER FROKOSTEN PÅ BROLØKKE BESØGER DRONNINGEN ”FISKERIETS HUS” I BAGENKOP. ”FISKERIETS HUS” ER EN NYETABLERET UDSTILLING OM FISKERI MED UDGANGSPUNKT I DET FISKERI, DER BLEV DREVET FRA BAGENKOP. UDSTILLINGEN ER SKABT AF LOKALE ILDSJÆLE.

DET RESTERENDE PROGRAM FOR 1. DAGEN AF BESØGET HAR UDGANGSPUNKT I FORTÆLLINGEN OM LANGELANDS ROLLE UNDER DEN KOLDE KRIG. FØRST BESØGES KOLDKRIGSMUSEET LANGELANDS-FORTET. HER FÅR DRONNINGEN EN RUNDVISNING I KOMMANDOBUNKEREN, SER DE FORSKELLIGE KANONBATTERIER SAMT DET NØDSTUDIE DANMARKS RADIO SKULLE BETJENE SIG AF I TILFÆLDE AF ATOMKRIG.

DAGEN SLUTTER PÅ MARINEUDKIGSSTATION FØLLESBJERG, HVORFRA TRAFIKKEN I STOREBÆLT OG EN DEL AF ØSTERSØEN STADIG OVERVÅGES.